Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Wednesday, June 5, 2013

Zara Dress (pre order)

*Dikemaskini pada 26hb Jun 13


Assalamualaikum ♥ 
Alhamdulillah, Zara Dress masih lagi menerima banyak tempahan dan pertanyaan drp para pelanggan. Last time kami dah umumkan utk tidak lagi membuka tempahan utk Zara ni kan. Tetapi, utk tidak mengecewakan mereka2 yg masih mahukan Zara utk dipakai pada Aidilfitri yg tak lama lagi ni, sekarang kami buka kembali tempahan! Yayy! ;)
Bagi keluaran kali ini, kami menggunakan material dull satin yg sama tinggi kualitinya dengan Soluna Platinum yg digunakan pada keluaran2 yg lepas. Tidak jarang dan tidak berkilat.


Zara Dress yg direka khas utk para muslimah yg sukakan gaya sederhana, sopan, anggun dan eksklusif.
Untuk makluman semua, Zara adalah produk dibawah label Adamell sendiri. Dibuat dgn menggunakan material yg berkualiti tinggi dgn kekemasan jahitan serta selesa dan sesuai dipakai utk kasual ataupun formal. 

Potongan kembang di bahagian bawah dada sehingga ke bawah memberikan kesan ilusi tinggi kpd si pemakai. Sesuai digayakan kemana sahaja kerana konsepnya yg sederhana tetapi anggun menawan.


 Sesuai dipakai kemana sahaja. Shopping, kenduri kahwin, hari raya atau apa2 sahaja pasti sentiasa menawan ;)


Sesuai dipakai semua lapisan umur tak kira remaja ataupun dewasa kerana gayanya yg sopan. 
Juga sesuai utk ibu2 yg menyusukan bayi kerana diletakkan susunan butang dibahagian dada sehingga paras bawah dada. Ia memudahkan para ibu utk membuka bahagian tersebut bagi menyusukan bayi ketika diluar.



Cara tempahan (penting) ;

Tempahan   : Tempahan dibuka bermula 26hb Jun (Rabusehingga 28hb Jun (Jumaat).

Masa          : Zara adalah item pre order (ETA by 10hb Julai 13)

Bayaran      : Bayaran penuh atau deposit 50% drp harga total diperlukan selepas tempahan dibuat. Tempahan tanpa sebarang bayaran dalam masa yg ditentukan tidak akn diproses. Ini adalah bagi memastikan para pembeli komited dgn tempahan yg telah dibuat.



Material : High quality Dull Satin (tidak jarang & tidak berkilat)
Harga : RM190.00 termasuk postage



Royal Blue + Yellow
Code: Zara1


Dark Brown + Sandy Brown
Code: Zara2


Grey + Pink
Code: Zara3


Black + Grey
Code: Zara4


 
Mustard Yellow + Pink
Code: Zara5


 
Pink + Grey 
Code: Zara6


Pink + Orange
Code: Zara7


Dark Purple + Purple
Code: Zara8

   
Lavender + Pink
Code: Zara9


Turquoise + Purple
Code: Zara10




Zara dress yg dipakai model  sewaktu sesi photoshoot majalah Harmoni tahun lepas ;)





Ukuran setiap saiz;
Ukuran saiz utk bahagian punggung tu macam besar kan sebab potongan di bahagian tersebut kembang tau. So jgn keliru ya. Yg penting ukuran bahu, dada & labuh baju.

Untuk membuat tempahan, sila isi 'Order Form' di atas dan letakkan kod warna dan juga saiz yg diinginkan. 

Terima kasih semua! ^_^

Thursday, May 30, 2013

Blouse Aneesa

Assalamualaikum ♥ 
Alhamdulillah, kini kami kembali dengan koleksi terbaru. Ia tentunya masih mengekalkan konsep gaya yang sederhana, sopan, anggun dan eksklusif.
Untuk makluman semua, ia adalah produk dibawah label Adamell sendiri. Dibuat dengan menggunakan material berkualiti tinggiwashable (basuhan air, tidak perlu dry clean) & mudah digosok dengan kekemasan jahitan serta selesa. 

Blouse Aneesa ini sesuai digayakan untuk kasual mahupun ke majlis formal kerana konsepnya yg sederhana sopan anggun & menawan. 


♥ Material yg digunakan adalah  yg bermutu tinggi & eksklusif. 
♥ Material yg mudah utk dibasuh (tidak perlu dry clean) & mudah digosok.
♥ Blouse Aneesa ini berkonsep longgar maka ia sesuai dgn apa juga jenis badan.
♥ Labuh baju menutupi bahagian punggung (28-29 inci).
Free saiz. Boleh muat utk anda yg bersaiz S hingga XL.
♥ Ready stock.




RM87.00 shj
free postage!!!



 
 
Boleh juga digayakan sebagai cardigan

Material : Chiffon Creepe (tidak jarang & tak perlu pakai inner)
Free saiz. Boleh muat utk anda yg bersaiz S hingga XL.
Kod : BA1






Boleh juga digayakan sebagai cardigan

Material : Chiffon (perlu dipakai bersama inner)
Free saiz. Boleh muat utk anda yg bersaiz S hingga XL.
Hitam
Kod : BA2



Untuk membeli, sila isi 'Order Form' di atas dan letakkan kod item yg diinginkan serta pastikan butiran lain diisi dengan betul ya. 

Terima kasih  ^_^ 


Friday, April 12, 2013

Rania Dress (2nd batch)

Assalamualaikum ♥ 
Alhamdulillah, di atas permintaan ramai, kami keluarkan semula koleksi Rania Dress dan membuka tempahan dalam masa seminggu bermula hari ini. Tetapi, corak Rania Dress kali ini tidak sama dengan corak Rania Dress yang lepas ya. Sama seperti Zara, Rania juga masih mengekalkan konsep rekaan khas utk para muslimah yg sukakan gaya sederhana, sopan, anggun dan eksklusif.
Untuk makluman semua, Rania adalah produk dibawah label Adamell sendiri. Dibuat dgn menggunakan material Chiffon yg berkualiti tinggi dgn kekemasan jahitan serta selesa dan sesuai dipakai utk kasual ataupun formal. 

Kali ini kami mengenakan kemasan getah yg boleh meregang di bahagian pinggang & pergelangan tangan. Getah di bahagian pinggang boleh meregang sehingga 2 inci lagi drp ukuran sedia ada. Getah dipergelangan tangan pula akan memudahkan anda utk mengambil wuduk ketika diluar. 

Stock Rania ini adalah sangat terhad & koleksi yg ada di bawah ini tidak akan di restock kembali. Jadi, sekiranya anda benar2 berminat utk mendapatkannya, sila bertindak cepat ya =)


♥ Material : Chiffon Georgette (tidak jarang kerana di lining penuh di dalam)
Bahagian pergelangan tangan dikemaskan dgn getah membuatkan si pemakai mudah utk menyinsing  lengan baju ketika ingin berwuduk.
Juga sesuai dipakai oleh wanita mengandung.
♥ Zip sorok panjang di bahagian belakang.
♥ Saiz yg ada utk setiap warna & corak : S, M, L



Cara tempahan (penting) ;

Tempahan   : Tempahan dibuka bermula 12hb April (Jumaatsehingga 17hb April 13 (Rabu).

Masa           : Rania Dress ini adalah pre order item. Memerlukan 4 minggu utk siap. 
                    ETA by 17th May 2013

Bayaran      : Bayaran penuh atau deposit 50% drp harga total diperlukan selepas tempahan dibuat. Tempahan tanpa sebarang bayaran dalam masa yg ditentukan tidak akn diproses. Ini adalah bagi memastikan para pembeli komited dgn tempahan yg telah dibuat.


contoh Rania Dress drp batch pertama



RM199.00 shj
free postage!




Pink 
Kod : Rania06
Available size : S, M, L




Orange+Purple+Biru
Kod : Rania07
Available size : S, M, L





Light Peach
Kod : Rania08
Available size : S, M, L





Aqua Green
Kod : Rania09
Available size : S, M, L





Ukuran untuk setiap saiz;
*Getah di bahagian pinggang boleh meregang sehingga 2 inci lagi drp ukuran sedia ada. 
Contoh; sekiranya ukuran badan anda adalah S, tetapi pinggang anda bersaiz 27 inci, jadi anda boleh teruskan memilih saiz S kerana ukuran pinggang di dalam jadual di atas adalah sebelum ia direganggkan.



Untuk membuat tempahan, sila isi 'Order Form' di atas dan letakkan kod warna dan juga saiz yg diinginkan. 

Terima kasih  ^_^

Tuesday, March 26, 2013

Balqis Tribal (Kurung Peplum)

Assalamualaikum ♥ 
Alhamdulillah, setelah bercuti secara tidak rasmi selama 5 bulan, kini kami kembali dengan koleksi terbaru. Ia tentunya masih mengekalkan konsep gaya yang sederhana, sopan, anggun dan eksklusif.
Untuk makluman semua, ia adalah produk dibawah label Adamell sendiri. Dibuat dengan menggunakan material berkualiti tinggi yg tidak jarang sama sekali, washable (basuhan air, tidak perlu dry clean) & mudah digosok dengan kekemasan jahitan serta selesa. 

Potongan kembang payung pada bahagian kain memberikan kesan ilusi tinggi kepada si pemakai. Balqis sesuai digayakan untuk apa sahaja majlis kerana konsepnya yg sederhana sopan anggun & menawan. 

♥ Material yg digunakan adalah hanya yg bermutu tinggi & eksklusif. 
♥ Material baju menggunakan plain Cotton yg sgt lembut & selesa. Bukan dari jenis cotton biasa yg kasar & keras.
♥ Material utk kain menggunakan Chiffon Creepe bermotifkan tribal.
♥ Material yg tidak jarang sama sekali, washable (tidak perlu dry clean) & mudah digosok.
♥ Bahagian pergelangan tangan dikemaskan dgn getah membuatkan si pemakai mudah utk menyinsing  lengan baju ketika ingin berwuduk.
♥ Zip sorok panjang di bahagian belakang baju. 
♥ Bahagian pinggang kain juga berzip & bergetah.
♥ Available size : S, M, L




Cara tempahan (penting) ;

Tempahan   : Tempahan dibuka bermula 26hb Mac (Selasasehingga 29hb Mac (Jumaat).

Masa          : Balqis Triball adalah pre order item. Memerlukan 4 minggu utk siap. 
                   ETA by 30th April 2013

Bayaran      : Bayaran penuh atau deposit 50% drp harga total diperlukan selepas tempahan dibuat. Tempahan tanpa sebarang bayaran dalam masa yg ditentukan tidak akn diproses. Ini adalah bagi memastikan para pembeli komited dgn tempahan yg telah dibuat.



RM259.00 shj
free postage!!!


Choc perang *warna sebenar adlh pd gambar atas sekali
Kod : BT01
Available size : S, M, L





Purple gelap (purple manggis) *warna sebenar adlh pd gambar tengah
Kod : BT02
Available size : S, M, L






Ukuran bagi setiap size:

p/s : Ukuran dalam inci.

Labuh baju 28 inci utk setiap size. Menutupi bahagian punggung.

Getah di bahagian pinggang boleh meregang 3 hingga 4 inci lagi drp ukuran sedia ada. 
Contoh; sekiranya ukuran badan anda adalah S, tetapi pinggang anda bersaiz 27 inci, jadi anda boleh teruskan memilih saiz S kerana ukuran pinggang di dalam jadual di atas adalah sebelum ia direganggkan.


Untuk membuat tempahan, sila isi 'Order Form' di atas & letakkan kod item & juga saiz yg diinginkan serta pastikan setiap butiran yg diisi adlh betul & lengkap.

Terima kasih! ♥ 


 

Blog Template by BloggerCandy.com