Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Wednesday, June 5, 2013

Zara Dress (pre order)

*Dikemaskini pada 26hb Jun 13


Assalamualaikum ♥ 
Alhamdulillah, Zara Dress masih lagi menerima banyak tempahan dan pertanyaan drp para pelanggan. Last time kami dah umumkan utk tidak lagi membuka tempahan utk Zara ni kan. Tetapi, utk tidak mengecewakan mereka2 yg masih mahukan Zara utk dipakai pada Aidilfitri yg tak lama lagi ni, sekarang kami buka kembali tempahan! Yayy! ;)
Bagi keluaran kali ini, kami menggunakan material dull satin yg sama tinggi kualitinya dengan Soluna Platinum yg digunakan pada keluaran2 yg lepas. Tidak jarang dan tidak berkilat.


Zara Dress yg direka khas utk para muslimah yg sukakan gaya sederhana, sopan, anggun dan eksklusif.
Untuk makluman semua, Zara adalah produk dibawah label Adamell sendiri. Dibuat dgn menggunakan material yg berkualiti tinggi dgn kekemasan jahitan serta selesa dan sesuai dipakai utk kasual ataupun formal. 

Potongan kembang di bahagian bawah dada sehingga ke bawah memberikan kesan ilusi tinggi kpd si pemakai. Sesuai digayakan kemana sahaja kerana konsepnya yg sederhana tetapi anggun menawan.


 Sesuai dipakai kemana sahaja. Shopping, kenduri kahwin, hari raya atau apa2 sahaja pasti sentiasa menawan ;)


Sesuai dipakai semua lapisan umur tak kira remaja ataupun dewasa kerana gayanya yg sopan. 
Juga sesuai utk ibu2 yg menyusukan bayi kerana diletakkan susunan butang dibahagian dada sehingga paras bawah dada. Ia memudahkan para ibu utk membuka bahagian tersebut bagi menyusukan bayi ketika diluar.



Cara tempahan (penting) ;

Tempahan   : Tempahan dibuka bermula 26hb Jun (Rabusehingga 28hb Jun (Jumaat).

Masa          : Zara adalah item pre order (ETA by 10hb Julai 13)

Bayaran      : Bayaran penuh atau deposit 50% drp harga total diperlukan selepas tempahan dibuat. Tempahan tanpa sebarang bayaran dalam masa yg ditentukan tidak akn diproses. Ini adalah bagi memastikan para pembeli komited dgn tempahan yg telah dibuat.



Material : High quality Dull Satin (tidak jarang & tidak berkilat)
Harga : RM190.00 termasuk postage



Royal Blue + Yellow
Code: Zara1


Dark Brown + Sandy Brown
Code: Zara2


Grey + Pink
Code: Zara3


Black + Grey
Code: Zara4


 
Mustard Yellow + Pink
Code: Zara5


 
Pink + Grey 
Code: Zara6


Pink + Orange
Code: Zara7


Dark Purple + Purple
Code: Zara8

   
Lavender + Pink
Code: Zara9


Turquoise + Purple
Code: Zara10




Zara dress yg dipakai model  sewaktu sesi photoshoot majalah Harmoni tahun lepas ;)





Ukuran setiap saiz;
Ukuran saiz utk bahagian punggung tu macam besar kan sebab potongan di bahagian tersebut kembang tau. So jgn keliru ya. Yg penting ukuran bahu, dada & labuh baju.

Untuk membuat tempahan, sila isi 'Order Form' di atas dan letakkan kod warna dan juga saiz yg diinginkan. 

Terima kasih semua! ^_^

 

Blog Template by BloggerCandy.com