Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Thursday, October 7, 2010

Cotton Shawl Special Edition (SE)

Assalamualaikum wbt! Semoga si cantik semua sihat2 belaka.
Wahh~title tak tahan kan~ >_<
Tak,bukan saja2 letak.Tapi mmg special edition ni.Cotton Shawl ni ada dua color ni saja.Tak pasti klu nanti pergi lg,ada kain warna lain pula.Tapi waktu Intan nampak kain cotton cantik ni,mmg pink dan apple green dua ni shj yg ada.Sayang sgt sb tak banyak color.Sb dah terpikat sgt dgn kain dan warna,Intan & Cik Apy ambil juga.hehe..
So Intan buat plain dan double layer.Intan tak pasti kat luar ada atau tidak shawl cotton yg cotton nya mcm ni sb belum jumpa.Sgt simple tapi sgt2 nice! ^_^
Jd,siapa nak cuba,kena cepat2 ya.Mmg sgt limited ini.Pat2 siku lipat,siapa cepat dia dapat! =)


p/s: harga kain ni adlh lbh mahal drp Lycra,tp harga ttp Intan bg sama mcm Shawl Lycra sebelum ni utk yg double layer.Siap dpt free inner.Tp bkn inner mcm dlm gmbr ni tau =)


Harga: RM33.00 (plain)
                     RM35.00 (double layer)

Pink Comel
Code: SEA
Out of stock

Apple Green (cantek!)
Code: SEB
Out of stock

Depan Pink / Belakang Apple Green
Code: SEC
Out of stock
*boleh pakai mcm gambar kanan juga
Depan Apple Green / Belakang Pink
Code: SED
Out of stock
 

Blog Template by BloggerCandy.com