Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Thursday, October 21, 2010

Tudung Ekin Laura (L)

Assalamualaikum wbt.. =)
Finally,dpt juga intan update utk tudung ekin Laura ni.Banyak sgt dugaan dgn tudung ni.
Mula2 bukan niat nak buat tudung ni,tp nk buat tudung RCW tu.Tp intan tersalah ukuran.Terbeli singkat.Lepas fikir..fikir..jadilah tudung Laura ni selepas banyak benda yg jadi.haish.Gabungan selendang dan tudung ekin.Boleh lilit,tp ada awning.

Intan galakkan yg memakai tudung ni nanti utk pakai ank tudung/inner syria di bahagian dlm supaya tak kelihatan rambut tu ya.
Bahagian muka adalah free size sb kain ni bukan stretchable mcm lycra.Jd nanti boleh pakai brooch atau lilit ketat2 maka tak perlu pakai brooch.Atau jahit sedikit bila dh tahu size muka masing2.Lebih mudah.
Very limited stock dan intan tak akan restock utk yg sama color mcm ni.Ini custom made yg special edition.Bertuah pd yg dpt miliki sb mungkin tak sama mcm org lain punya =)


Material Chiffon 2 tones
Awning ThaiSilk

Harga: RM45.00





Dpt imagine tak mcm mana?                                               Ini intan punya color pink+hitam


Blue turquoise + Dark brown
Code: L1
Out of stock
Purple + Black
Code: L2
Out of stock

Orange + Brown
Code: L3
Out of stock
Blue turquoise + Dark brown
Code: L4
Out of stock

Pink + Yellow
Code: L5
Out of stock
Plum + Lime green
Code: L6
Out of stock

Pink cantik
Code: L7
Out of stock

Aning Pink + Body Yellow
Code: L8
Out of stock

Yellow + Green Turquoise
Code: L9
Out of stock

Yellow + Grey
Code: L10
Out of stock
 

Blog Template by BloggerCandy.com