Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Thursday, February 24, 2011

Denim Jelita (DJ) & Denim Pesona (DP) *sold out*

Assalamualaikum wbt.
Intan dh bagitahu,tudung denim ni HOT sangat2. Sekejap2 je habis. Jelita yg intan update kelmarin hbs dh,jd intan update dgn koleksi Jelita2 yg baru ya. Cantik2 semua! Intan dh ambil siap2 sikit.hee~ ;p

Utk Denim Pesona pula,itu yg lg terbaru! Tp buat masa ni ada 2 corak dan warna shj dulu ya.
Selamat membeli belah! ^_^

BELI 3 HELAI KE ATAS, ANDA AKAN MENDAPAT FREE POSTAGE!!
*apa2 jenis tudung yg berstatus 'available' di dlm 1 transaksi 




DENIM JELITA

Corak sebelah sahaja yg buat tudung ni sgt istimewa dan sgt menarik! Sb tu saya letak nama 'Jelita'. Cantik sangat2! Saya jatuh CINTA sama mereka! ^_^

Material - Denim/Jeans lembut
Body Size - M


Harga : RM49.00 shj!


Biru bercorak / code: DJ55
Out of stock

Black *bercorak bunga ros cantik! fav!!
Code: DJ66
Out of stock

Biru gelap polos *corak abstract yg sgt cool! (warna corak sbnrnya hitam & kelabu)
Code: DJ77
Available

Hitam polos *sama mcm kod DJ33,cuma material denim hitam tu saja sdkit berbeza sb material yg ni hitam betul
Code: DJ88
Out of stock

Kelabu kebiru-biruan *corak polkadotdotdot comel sgt! ;)
Code: DJ99
Out of stock



.......................................................................................................................................
DENIM PESONA


- Denim berwarna & bercorak harimau!
- Unik, sangat2 menarik & menpersonakan!
- 3 layer jahitan comel di bawah tudung menambah PESONA dan keunikan tudung.
- Beli cepat klu tak mahu ketinggalan! ^_~



Material - Denim/Jeans lembut
Body Size - M


Harga : RM49.00 shj!!


Purple cantik! / code: DP20
Out of stock

Kombinasi 3 warna sgt cantik!  / code: DP21
Out of stock
 

Blog Template by BloggerCandy.com