Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Friday, February 11, 2011

Polkaton (P) & Deylaa (DLA) *sold out*

Assalamualaikum!
Tudung nama Polkaton ni sangat COMEL!
Corak polkadot tu + dgn cotton so wujudlah 'polkaton'. hehe ;p
Ada 2 warna sahaja. Warna yg cantik ok!
Siapa nak cantik,comel,manis dan segala,sangat disarankan beli tudung ni.
Bila pakai,sangat memikat hati! ^_^

Material - Cotton lembut & Chiffon Jojet *mcm kain shawl
Body Size - M *tak labuh sgt

Harga Promosi -
 RM49.00 shj!



Orange lembut *nmpk mcm yellow,tp sbnrnya orange cantik sgt!
Code: PA
Out of stock

Dark purple *sooo anggun!
Code: PB
Out of stock


......................................................................................................................................

DELAYLAA

Tudung HOT dah masuk!;p
Siapa yg dh ada koleksi denim,mesti tahu betapa cool nya bila pakai tudung denim ni.
Tapi kali ni kombinasi plain & bercorak material denim+cotton. Yg bahagian berwarna tu material cotton lembut sangat. Sedap bila pakai.
Bahagian denim tu pun sama mcm cotton juga,lembut. Bukan keras mcm seluar jeans tu tau.
Oh,cuba tgk betul2 pd awning tu,ada mcm button kt situ. Wahhh~ Bertambah stylo okay!
Rugi kalau tak ada koleksi yg cool mcm ni!

Walaupun denim ni sgt sesuai digayakan dgn pakaian kasual,tp tudung ni masih lg boleh dan sesuai dipakai dgn baju kurung. Yg penting,kena pandai gayakan =)


Material - Denim/jeans + Cotton lembut
Body Size - M

Harga Promosi -
 RM42.00 shj!



Denim - blue / Cotton - black & white
Code: DLA1
Out of stock

Denim - black / Cotton - dark choc
Code: DLA2
Out of stock

Denim - medium blue / Cotton - soft green + blue
Code: DLA3
Out of stock

Denim - blue / Cotton - purple + white
Code: DLA4
Out of stock


Denim - black / Cotton - blue + yellow
Code: DLA5
Out of stock
 

Blog Template by BloggerCandy.com