Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Monday, March 21, 2011

Cotton Ratu (RATU) & Denim Laylaa (DLA) *sold out*

Assalamualaikum wbt.
Teruja sgt sb tudung kali ni comel cantik jelita anggun bergaya sehingga pasti ada yg terpesona! ^__^
Gabungan material2 berkualiti di dlm sehelai tudung tu yg buat dia bertambah istimewa. 
Cantik dgn warna2 menarik dan corak2 yg super cute! >_<
Banyak corak polkadot kali ni tau! jeng jengg~~


Cotton Ratu

Cotton Ratu ni design lebih kurang macam Denim Gaya. Lebih exclusive sb tu bg nama RATU ^_^
Siapa yg berkenan dan boleh bg komitmen membeli,sila cepat jgn lepaskan peluang ya. Intan tak pasti dapat restock ke tak nanti. Sila jgn tunggu restock yg belum pasti tu ok! Beli SEKARANG!Berbaloi2!


Body material - Cotton with Chiffon lace
Body size - M
Size muka sesuai utk semua jenis/ bentuk muka.



Harga pengenalan!!  RM47.00 shj!



Pink fuschia / awning material - velvet
 code: RATU1 *cantik gile! 
Out of stock

Yellow mustard / awning material - velvet
 code: RATU2 
Out of stock

Pink soft / awning material - velvet
 code: RATU3 *comel manis sgt ni
Out of stock

Blue black / awning material - velvet
 code: RATU4 
Out of stock

Purple pink / awning material - velvet
 code: RATU5 *ni comel mcm gula2!
Out of stock

Grey / awning material - velvet
 code: RATU6 
Out of stock

Hijau tentera / awning material - velvet
 code: RATU7 *susah nk cari kaler ni tau
Out of stock

Maroon merah / awning material - codroy
 code: RATU8 
Out of stock

Dark choc / awning material - codroy
 code: RATU9
Out of stock

Purple / awning material - denim LV
 code: RATU10
Out of stock

Black / awning material - denim velvet
 code: RATU11
Out of stock

Black / awning material - denim sulam timbul
 code: RATU12
Out of stock



....................................................................................................................................................
Denim Laylaa


Rugi kalau tak ada koleksi yg cool mcm ni!

Walaupun denim ni sgt sesuai digayakan dgn pakaian kasual,tp tudung ni masih lg boleh dan sesuai dipakai dgn baju kurung. Yg penting,kena pandai gayakan =)

Material - Denim/jeans Printed
Body Size - M
Size muka sesuai utk semua jenis/ bentuk muka


Harga Promosi!! RM42.00 shj!



Hitam putih *polkadot! / code: DLA6
Out of stock

Hitam merah *polkadot!/ code: DLA7
Out of stock

Hitam putih *corak pd body tu corak daun! / code: DLA8
Out of stock

Hitam biru *corak harimau! / code: DLA9
Out of stock
 

Blog Template by BloggerCandy.com