Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Friday, April 8, 2011

Laylaa (LL) & Syria Laylaa (SL) *sold out*

Assalamualaikum!
Seminggu tanpa sebarang update, hari ni intan update dengan koleksi DENIM kembali! Tgk kan betapa HOT material denim ni.

Ada 3 jenis utk entry ni ya. Syria pun ada tapi 2 kaler shj.
So, siapa yg suka pakai tudung berawning blh pilih Laylaa & siapa yg suka syria,blh pilih kod SL ok?
Yg polos2 ni kan, kalau dipadankan dgn baju bercorak,mmg cantik lah sangat2! ^__^ 


PERHATIAN! 
Item (kod LL & SL) dlm entry ini adalah FREE POSTAGE! yayy! Today 8hb genap Adamell 1 tahun. Alhamdulillah syukur.. Dan sebagai tanda penghargaan utk semua yg menyokong Adamell secara langsung atau tidak langsung,kami dgn senang hati berikan perkhidmatan pos percuma utk item dlm entry ini. Utk balas jasa kamu semua,mungkin tak terbalas. Hanya Allah yg dpt membalas dan kami doakan semua pembeli Adamell diberkati dan dirahmati Allah swt. amenn..
Teruskan meyokong kami ya. Terima kasih yg tak terhingga ats kerjasama baik anda semua ^_^



Restock & tambahan warna baru kod LL pd 11hb April


Harga : RM49.00 only!
( free postage masih berjalan sehingga 15hb April. JIMAT!!)



LAYLAA

Body material - Denim
Body size - M
Size muka sesuai utk semua jenis/ bentuk muka.



*button bentuk bintang di bahagian keliling body tudung. Santekk ooO! ^_~

Biru pekat cantik / code: LL1
Out of stock

Biru pekat cantik / code: LL2
Out of stock

Biru lusuh / code: LL3
Out of stock

Biru kehitaman / code: LL4
Out of stock

Biru kehitaman / code: LL5
Out of stock

Medium blue / code: LL6 *new
Out of stock

Hitam / code: LL7 *new
Out of stock

Hitam grey / code: LL8 *new
Out of stock

Merah maroon / code: LL9 *new
Out of stock

Merah maroon / code: LL10  *new
(size L)
Out of stock




.............................................................................................................
Ok yg ini design berbeza sedikit dgn ats. Saiz pun beza. Saiz L ni sb intan pakai smp perut labuh dia. Siapa yg berbadan besar, bagus beli yg ni. Nanti pakai,elok2 saja. Atau yg mmg pakai tudung labuh,ya, yg ini sesuai utk anda ^_^


Body material - Denim
Body size - L
Size muka sesuai utk semua jenis/ bentuk muka.

Biru lusuh + coklat kulit kiwi / code: LL11
Available

Biru kehitaman / code: LL12
Out of stock




.............................................................................................................
SYRIA LAYLAA

Design kod SL ni sama dgn kod LL, ada button juga di keliling body tu & ats kepala tengah2 pun ada button. Arabian style inner dia.
 Cantik bergaya ^__~


Body material - Denim
Body size - M
Size muka sesuai utk semua jenis/ bentuk muka.

Hitam 
Code: SL1
Available

Dark brown 
 *color dlm gambar ni mmg pelik skit nmpk mcm hitam. Brown sbnrnya. Dan jgn risau sb color dia yg real SANGAT cantik! siyes ;)
Code: SL2
Out of stock
 

Blog Template by BloggerCandy.com