Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Wednesday, October 19, 2011

Chiffon Shaded (CS) *sold out*

Assalamualaikum wbt! Semoga semua sihat2 selalu ya ^_^

Baiklah, koleksi Chiffon Shaded dah tiba. Sangat cantik,simple tp anggun disebabkan warna dia yg lain drp lain.
Tahu kan jenis color yg sekali nmpk mcm ni,dua kali nampak mcm tu. Cantik tau.

Koleksi ni pernah dikeluarkan dulu (Nov '10) & sekarang kami keluarkan lg dgn 2 jenis ; yg ada awning & yg outer shj (syria). Sesiapa yg belum ada ni,boleh beli & klu dh pernah ada pun,masih dialu alukan utk beli lg sb warna kali ni tak sama dgn yg 1st batch ;)

Baiklah,happy shopping~!! ^_^



CHIFFON SHADED (Awning)


Material -Chiffon Shaded
Saiz - S (anggaran ukuran dr dagu ke bawah = 13 inci)



Harga utk tudung anggun bergaya ini hanya RM59.00 shj!!



*Material shaded ni mungkin  color description  yg intan letak tu tak begitu tepat.

Dark turquoise / code: CS6
Out of stock

Merah cantik * awning ada color purple2 sikit
code: CS7
Out of stock

Peach Turquoise / code: CS8
Out of stock

Blue Purple / code: CS9
Out of stock 

Orange / code: CS10
Out of stock

Purple Fuschia / code: CS11
Out of stock



____________________________________
CHIFFON SHADED (Syria)

Ok yg ini utk pemakai tudung Syria. Tp yg pakai tudung yg ada awning pun boleh jg pakai outer ni. Mix & match dgn inner yg cantik2 ok.

Sila pakai dgn neck inner ya sb yg ni intan tak letak lining. Klu letak lining,then pakai dgn neck inner.nti dh berlapis2. Sekarang semua pakai neck inner kan. Klu tak ada,boleh beli. Banyak online2 shop jual neck inner sekarang ni ;)


Material - Chiffon Shaded
Saiz - S (anggaran ukuran dr dagu ke bawah = 13 inci)


Harga utk tudung anggun bergaya ini hanya RM45.00 shj!!
 (outer sahaja)







Basically saiz & warnanya sama dgn tudung awning di atas (chiffon shaded awning), jd intan hanya letak kod shj ya. Boleh refer full pict drp gambar2 tudung awning di ats. 

(1) Orange - 
code : CSS11 - Out of stock

(2) Purple Fuschia - 
code : CSS22 Out of stock

(3) Dark Turquoise -
 code : CSS33 Out of stock

(4) Merah cantik - 
code: CSS44 - Out of stock

(5) Peach Turquoise - 
code : CSS55 Out of stock

(6) Blue Purple -
 code : CSS66 - Out of stock


 

Blog Template by BloggerCandy.com