Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Tuesday, December 13, 2011

Chiffon Rainbow (CR) & Chiffon Plain (CP) *sold out*

  Assalamualaikum wbt. Semoga semua sihat2 ya.
Ada dua jenis Chiffon utk hari ini. Kedua2 nya sangat cantik! ^_^




CHIFFON RAINBOW (CR)

Chiffon Rainbow kembali! Kod CR ni dah banyak kali jual. Since tahun lepas lg. Alhamdulillah sambutan baik utk Chiffon Rainbow ni.
Sekarang kami dh buat balik sb kain pun dh ada balik. Warna2 koleksi kali ni tak sama dgn yg pernah dikeluarkan dulu. Jd, mari tambah koleksi warna2 baru ni ;)

Material Body - Chiffon Rainbow
 (tak jarang sb ada lining lycra)

Body Size - M
 ( Sedang2. Anggaran ukuran bahagian hadapan = 15 inci) 


Face Size - muat semua size muka


Harga utk tudung cantik ceria ini hanya RM57.00 shj!!


Hitam + Grey + Putih gading / code: CR77
Out of stock

Dark Brown + Rosy  Brown + Cream / code: CR78
Out of stock

Baby Pink + Cream / code: CR79
Out of stock

Sky Blue + Baby Blue / code: CR80
Out of stock

Golden Orange / code: CR81
Out of stock





__________________________________________
CHIFFON PLAIN (CP)

Material Chiffon kali ni mmg best. Sangat lembut & boleh dibasuh dgn air. So tak perlu susah2 nak pergi dry clean mcm Chiffon Silk yg kami keluarkan dulu. Senang juga nk match dgn baju2 bercorak samada yg formal ataupun kasual.

Bahagian dlm tudung intan lining dgn kain lycra. Jadi,selesa pakai. Size body pula intan buat S tp tak terlalu singkat. Just nice bila dipakai.Ok?

Jika mahukan impak lebih mewah dan meriah, anda boleh tambah dgn hiasan manik2 atau pun tampalan batu2 Swarovski. Serius bertambah2 seri! ;) 




Material Body - Chiffon lembut best ;)
 (tak jarang sb ada lining lycra)

Body Size - S

 (tp tak singkat sgt. anggaran ukuran bahagian hadapan = 13.5 - 14 inci) 

Face Size - muat semua size muka

Harga utk tudung cantik menawan ni hanya RM60.00 shj!!



Merah cantik / code: CP5
Available

Purple kusam / code: CP6
Out of stock

Coral Pink / code: CP7 
Out of stock

*restock drp 1st batch
Turquoise Green / code: CP1
Out of stock

*restock drp 1st batch
Dark Choc / code: CP2
Out of stock


 

Blog Template by BloggerCandy.com