Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Monday, July 9, 2012

Zara Dress (ready stock)


Assalamualaikum ♥ 

Alhamdulillah, Zara Dress yg dikeluarkan Adamell mendapat sambutan yg sangat memberangsangkan dan kami masih menerima banyak tempahan2 bagi keluaran yg ke 3 walaupun tempahan batch ke 3 tersebut masih belum dibuka.

Baiklah, berita baik utk mereka yg berminat utk mendapatkan Zara Dress, kami ada EXTRA 5 color. Utk makluman, 5 color di bawah ni adalah ready stock tau. Jd, item akn dipos sehari selepas anda membuat bayaran ya.

#kualiti gambar tak berapa bagus disebabkan pengcahayaan yg kurang. Apa2 pun warna baju 99% sama ;)


Reservation 24 hours only.
Material : Soluna Platinum (bukan jenis kain jarang)
Harga : RM190.00 termasuk postage




Dark Purple + Yellow 
Available Size : S
Code: Zara01
Out of stock

Tudung - Available
Harga Zara Dress + Tudung Chiffon 3 Layer (RM98.00)
RM273.00 *jimat rm15!


Green Turquoise + Maroon 
Available Size : M
Code: Zara02
Out of stock

Tudung - Not available
RM190.00



Dark Turquoise + Maroon
Available Size : M
Code: Zara03
Out of stock

Tudung - Not available
RM190.00



Silver Grey + Dark Choc 
Available Size : M
Code: Zara04
Out of stock

Tudung - Not available
RM190.00



Royal Blue + Yellow 
Available Size : S
Code: Zara05
Out of stock

Tudung - Available
Harga Zara Dress + Tudung Chiffon 3 Layer  (RM98.00)
RM273.00 *jimat rm15!













Ukuran saiz utk bahagian punggung tu macam besar kan sebab potongan di bahagian tersebut kembang tau. So jgn keliru ya. Yg penting bahu, dada & labuh baju.


Untuk membuat tempahan, sila isi 'Order Form' di atas dan letakkan kod warna dan juga saiz yg diinginkan. 

Terima kasih semua! ^_^
 

Blog Template by BloggerCandy.com