Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Thursday, April 28, 2011

Chiffon Rainbow (CR) & Chiffon Satin Shawl (CSS) *sold out*

 Assalamualaikum wbt.
Hye! Chiffon Rainbow kembali! Tahun lepas intan ada jual kod CR ni. Ramai sgt yg suka smp 5 batch intan buat. Smp habis kain ni kt kedai. haha

Sekarang intan buat balik sb kain pun dh ada balik.haa~
Klu tak ada feedback or payment after 2days lepas intan rep email order tu,intan akn terus release pd org lain tau.

 Material Chiffon ni mmg best. Color semua gojes2 senang nk match dgn baju2. Bahagian dlm tudung intan lining dgn kain lycra. Jadi,selesa pakai. Size body pula intan buat S tp tak terlalu singkat. Just nice bila dipakai.Ok?
Oh ya, utk stock ni intan tak pasti akn restock ke tak tau. So,klu dh berkenan di hati tu,baik cepat2 grab ok!
Baiklah,happy shopping~!! ^_^


Material Body - Chiffon Rainbow (with lycra lining)
Awning - ThaiSilk
Body Size - S 
Face Size - M

Harga utk tudung cantik menawan ni hanya RM57.00 shj!!
* harga naik rm2 drp last batch berikutan kenaikan kos ;(


Pink + grey / code: CR62
Out of stock

Hijau pucuk pisang + grey / code: CR63
Out of stock

Hijau pucuk pisang + grey / code: CR64
Out of stock

Aqua green + sand / code: CR65
Out of stock

Blue + turquoise / code: CR66
Out of stock



...................................................................................................
Chiffon Satin Shawl

Trend sekarang gadis2 semasa suka pakai shawl kan. Lebih stylo katanya. hehe.. mmg stylo pun ^_~
Dan sekarang ni satin menjadi pilihan. Material yg intan keluarkan ni is chiffon satin. Tak berat. 
Tp harga material ni yg agak berat.huu~

Lebar standard shawl biasa. Panjang lebih kurang 1.9m. Ya, mmg panjang khas utk korg yg suka belit2.
Shawl ni kalau pakai dgn neck inner mmg mengancam!

Harga shawl glemer bergaya ini RM41.00 shj!!
* FREE inner comel menanti pembeli2 shawl kod CSS ini ok! ^_^

* setelah 12x mencuba,ini satu2 nya yg berjaya. ya..intan tak reti pakai shawl belit2 bergaya mcm korang.. uhuk..T__T


CSS1
Out of stock

CSS2
Out of stock

CSS3
Available
 

Blog Template by BloggerCandy.com