Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Monday, August 8, 2011

LARAA (LR) *sold out*

Assalamualaikum wbt.

Koleksi Laraa kembali! Sangat cantik dan sesuai dipakai utk raya, lepas raya atau bila2 masa shj dlm apa majlis sekalipun. Padankan dgn apa juga baju samada yg polos atau yg bercorak pun masih menarik.

Koleksi kali ni intan sgt suka corak2nya. Sangat cantik menarik nampak corak yg exclusive tak mcm corak2 yg biasa kita lihat. Material juga terjamin kualitinya & tudung2 ini khas dijahit dgn kemas dan selesa utk pelanggan2 Adamell tersayang =)

Dapatkan tudung2 ni cepat2 sb this time kuantiti sedikit berbanding biasa & mcm Laraa yg di update minggu lepas adlh banyakk. Sila letak alternatif code klu takut yg di order habis.
Ada dua size,yg ats size M & bawah size S ya.

 Klu nak tahu  kualiti cantik mcm mana,sila beli dan tgk sendiri cantik ke tak ;)

Baiklah,selamat memebeli belah!

Reservation hanya 24 jam shj!


Material  Body -High Quality Lycra
Awning - ThaiSilk

Size muka boleh muat semua size. Klu longgar blh pakai brooch bertambah cantik.
Color description diberi mengikut warna pd awning.


Hanya RM42.00 shj!
Size tudung M tp M yg tak terlalu labuh.
Anggaran ukuran dr dagu ke bawah lbh kurang 15/16 inci. 


Pink cantik / code: LR8
Out of stock

Orange cantik / code: LR9
Out of stock


Biru turquoise / code: LR10
Out of stock

Orange  cantik / code: LR11
Out of stock


Biru  / code: LR12
cotton lycra
Out of stock


Purple pink/ code: LR13
Out of stock


Dark choc / code: LR14
Out of stock



_________________________________________
Hanya RM40.00 shj!
Size tudung S
Anggaran ukuran dr dagu ke bawah lbh kurang 13/14 inci. 


Hot pink / code: LR15
Out of stock


Pink comel / code: LR16
Out of stock


Dusty pink / code: LR17
Out of stock


Purple grape / code: LR18
*lycra velvet
Out of stock

Gold / code: LR19
Out of stock

 

Blog Template by BloggerCandy.com