Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Friday, August 12, 2011

SALE KHAS AIDILFITRI!

Assalamualaikum wbt!
Baiklah,sekarang nak buat SALE AIDILFITRI. 
Item2 ni tak banyak. Sb intan update semula yg masih ada drp yg backout/masih avail etc. Jd,stock stp item ni mmg limited lah. Rugi pd yg backout,rezeki pd siapa yg beli item SALE ni sb mmg intan tawarkan dgn harga yg lebih murah ^_^


Pembelian RM200.00 & ke atas akn menerima FREE GIFT drp kami!



Chiffon Exclusive Dwi Color (CED)

Tudung exclusive drp material Chiffon Silk. Dah nk raya ni. Klu rajin & ada extra budget,sila pergi tambah Swarovski kat keliling tudung ni bagi menambahkan lg kemewahan tudung. Serius cantik!

Ini adalah custom made koleksi Adamell. Intan pilih material terbaik sama mcm yg digunakan jenama2 butik terkenal.  Bukan jojet atau chiffon jojet.
100% Chiffon Silk.

Harga sempena SALE AIDILFITRI yg lebih murah! Sama mcm 1st batch punya harga walaupun dah di - upgrade dgn lining lycra di dalam utk lebih selesa!! 
Sila Dry Clean jika mahu kekalkan kecantikan kain ya.


Harga terbaik utk material terbaik lagi cantik ini, hanya RM84.00 RM79.00 shj!!


Material - 100% Chiffon Silk
 (double layer chiffon silk with lycra lining)
Body & Face Size - M




Gold + Hitam / code :  CED7
Out of stock

Baby blue + Gold / code :  CED8
Out of stock

Hitam + Sand / code :  CED10
Available




_________________________________________

Baju Kurung Moden - Chiffon Beaded (CB)



Sgt sesuai pakai raya, majlis berbuka atau rumah terbuka. Lepas raya pun masih sesuai utk pakai pergi majlis kenduri. Sb beads dia cantik2. Baju yg simple tp gojes!
Nk pakai dgn tudung printed boleh,tudung plain pun boleh. Pakai dgn tudung2 chiffon mcm kod CED yg intan jual tu pun,lg bertambah2 cantik mewah anggun ^_^

Baju2 ni semua baju kurung moden. Ada cutting. Bahagian kain pula jenis kain kembang payung. Bahagian pinggang nya bergetah. Jd tak perlu risau klu nk mkn banyak2 nti ;)

Harga terbaik utk baju cantik lg menarik ini, hanya RM210.00  RM189.00 shj!!
(harga termasuk postage Semenanjung Msia. Sabah Swak hanya rm4.00 utk postage fee)





Orange cantik / code: CB1
Available size:

Size 38
- bahu = 14.5'
- dada = 38'
- lengan = 22'
- pinggang = 25'
- punggung = 40'
- labuh kain = 42'



Purple mcm ni -                  / code: CB2
Out of stock


Size 42
- bahu = 15.5'
- dada = 42'
- lengan = 22'
- pinggang = 28'
- punggung = 44'
- labuh kain = 42'



Cream cantik / code: CB5  
(bhgn kain jenis kipas belakang)
Available

*Sulam yg sgt manis & sangat sesuai dipakai dgn tudung warna mcm kod CED12


Size 38
- bahu = 14.5'
- dada = 38'
- lengan = 22'
- pinggang = 25'
- punggung = 40'
- labuh kain = 42' 




________________________________________

LARAA (LR)


Material  Body - Lycra 2 tones Emboss 
Awning - ThaiSilk 
Size tudung M tp M yg tak labuh. 
Ukuran dr dagu ke bawah ada yg 14 inci & 15 inci. Beza hanya 1 inci saja.
Size muka boleh muat semua size.


Hanya RM42.00 RM40.00shj!



 Dark Choc / code: LR1

Out of stock

Purple / code: LR2
Available




________________________________________


Yg ni tak ada SALE sb dh mmg murah & berkualiti! ^_^


Material  Body - Lycra Printed
Awning - ThaiSilk 
Size tudung M tp M yg tak labuh. Ukuran dr dagu ke bawah 14 ke 15 inci.
Size muka boleh muat semua size.

Description warna intan bg ikut warna awning ya.

Hanya RM39.00 shj!


Light yellow / code: LR5
Out of stock

Dusty purple / code: LR6
Available 

Purple / code: LR7
Available

 

Blog Template by BloggerCandy.com