Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Thursday, January 26, 2012

Chiffon Rainbow (CR) *sold out*

Assalamualaikum wbt. Terima kasih sb main teka teki td ;)

Chiffon Rainbow kembali! Kod CR ni dah banyak kali jual. Since tahun lepas lg. Alhamdulillah sambutan baik utk Chiffon Rainbow ni.
Sekarang kami dh buat balik sb kain pun dh ada balik. Warna2 koleksi kali ni tak sama dgn yg pernah dikeluarkan dulu. Jd, mari tambah koleksi warna2 baru ni ;)


Material Body - Chiffon Rainbow
 (tak jarang sb ada lining lycra)

Body Size - M

 ( Sedang2. Anggaran ukuran bahagian hadapan = 15.5 inci) 
Face Size - muat semua size muka
Color description diberi mengikut warna pd awning & warna majority pd bahagian body tudung.


Harga utk tudung cantik ceria ini hanya RM57.00 shj!!
* tudung new arrival ni tak termasuk dlm promosi postage fee percuma tu ya. Beli 3pcs & ke ats akn dpt FREE POSTAGE utk kod ini ;)



Purple cantik / code: CR82
Out of stock

Sea Green *dlm ni nampak mcm more tu blue / code: CR83
Out of stock

Sandy Brown / code: CR84
Out of stock

Ruby Red / code: CR85
Out of stock

Pink + Baby Pink / code: CR86
Out of stock


 

Blog Template by BloggerCandy.com