Welcome Note!

Welcome Note!

Order Form

Name:
Email Address:
Contact Number:
Delivery Address:
Poscode:
Area:
Payment Via:
Payment Period: Within 24 hours
Within 2 days
Item (s) Code & Quantity utk stp code:
Note / Alternative Code (jika perlu):

Click here to put a form like this on your site.
Wednesday, February 1, 2012

Chiffon Shaded (CS) *sold out*

Assalamualaikum wbt ^_^

Baiklah, koleksi Chiffon Shaded dah tiba. Sangat cantik,simple tp anggun disebabkan warna dia yg lain drp lain.
Tahu kan jenis color yg sekali nmpk mcm ni,dua kali nampak mcm tu. Dalam gambar ni mungkin tak berapa kelihatan, tp in real mmg sangat cantik tau.

Koleksi ni pertama kali kami keluarkan masa Nov '10 & sekarang kami keluarkan lg dgn koleksi warna2 baru. Sesiapa yg belum ada ni,boleh beli & klu dh pernah ada pun,masih dialu alukan utk beli lg sb warna kali ni tak sama dgn yg batch2 yg terdahulu ;)

Baiklah,happy shopping~!! ^_^



Material - Chiffon Shaded
(tak jarang sb ada lining lycra)

Body size - M
(anggaran ukuran dr dagu ke bawah = 15 inci)



Harga utk tudung anggun bergaya ini hanya RM59.00 shj!!



Brown cantik / code: CS12
Out of stock

Sea green / code: CS13
Out of stock

Maroon / code: CS14
Out of stock

Hot pink / code: CS15
Out of stock

Dark blue / code: CS16
Out of stock

 

Blog Template by BloggerCandy.com